Wydaje się że używasz starej wersji przeglądarki! Rekomendowane przeglądarki (lub w wersji wyższej): Internet Explorer 9 v.9 Mozila Firefox 8 v.8 Google Chrome 15 v.15
Informacje o cookies
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce cookies"

Publikacje Programu Wieloletniego 2015-2019

Nr 29 Ceny żywności w Polsce i ich determinanty

Autorzy:
dr. Mariusza Hamulczuka (red.), aut.: dr Mariusz Hamulczuk, mgr Justyna Kufel-Gajda, prof. dr hab. Stanisław Stańko, dr Grzegorz Szafrański, dr hab. Krystyna Świetlik, prof. IERiGŻ-PIB
Rok publikacji
2016
Miejsce wydania:
Warszawa
Stron:
196
Oprawa:
B5
ISBN:
978-83-7658-636-6
ISSN:
Objętość:
ark. wyd. 13,5
cena:
bezpłatna wersja elektroniczna

Opis: