Wydaje się że używasz starej wersji przeglądarki! Rekomendowane przeglądarki (lub w wersji wyższej): Internet Explorer 9 v.9 Mozila Firefox 8 v.8 Google Chrome 15 v.15
Informacje o cookies
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce cookies"

Publikacje Programu Wieloletniego 2015-2019

Nr 43 Uwarunkowania rozwoju i dyfuzji innowacji w sektorze rolno-spożywczym i na obszarach wiejskich

Autorzy:
Szczepan Figiel (red. nauk.), aut.: Piotr Chechelski, Szczepan Figiel, Renata Grochowska, Wojciech Kozłowski, Dominika Kuberska
Rok publikacji
2016
Miejsce wydania:
Warszawa
Stron:
140
Oprawa:
B5
ISBN:
978-83-7658-654-0
ISSN:
DOI:
Objętość:
ark. wyd. 7,2
cena:
bezpłatna wersja elektroniczna

Opis:

 

Celem niniejszej monografii jest przedstawienie wybranych uwarunkowań rozwoju i dyfuzji innowacji w sektorze rolno-spożywczym i na obszarach wiejskich.