Wydaje się że używasz starej wersji przeglądarki! Rekomendowane przeglądarki (lub w wersji wyższej): Internet Explorer 9 v.9 Mozila Firefox 8 v.8 Google Chrome 15 v.15
Informacje o cookies
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce cookies"

Seminarium: Z głową i ze smakiem - udział rolników ekologicznych w skracaniu łańcucha dostaw

2019-09-09

Dnia 16.09.2019 r. IERiGŻ-PIB wraz ze Stowarzyszeniem OdRolnika zorganizował seminarium pt. "Z głową i ze smakiem - udział rolników ekologicznych w skracaniu łańcucha dostaw". 

Seminarium skierowane było do rolników ekologicznych, posiadających certyfikat ekologiczny dla wytwarzanych produktów, będący w trakcie konwersji oraz zainteresowaniu przestawieniem gospodarstwa na wytwarzanie żywności metodami ekologicznymi, jak również przedstawicieli organizacji społecznych i naukowców.

Seminarium zorganizowane było w ramach projektu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Schematu II Pomocy Technicznej „Krajowa Sieć Obszarów Wiejskich” Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020. Głównym celem operacji jest opracowanie oddolnej strategii rozwoju rolnictwa ekologicznego w Polsce przez podjęcie działań zmierzających do wyznaczenia kierunków rozwoju poprzez aktywne uczestnictwo rolników i producentów ekologicznych.

Więcej informacji o projekcie: http://www.grupa.odrolnika.pl/ksow-VaR4qg#

 

Osoby odpowiedzialne za organizację seminarium z ramienia IERiGŻ-PIB:

p. Aleksandra Pawłowska, [email protected]

p. Paweł Chmieliński, [email protected]

 

Program seminarium

Utworzył
Kamila Tomaszewska
2019-09-09
Opublikował
Kamila Tomaszewska
2019-09-09
Modyfikacja
Kamila Tomaszewska
2019-09-18
Odwiedzin: 234