Wydaje się że używasz starej wersji przeglądarki! Rekomendowane przeglądarki (lub w wersji wyższej): Internet Explorer 9 v.9 Mozila Firefox 8 v.8 Google Chrome 15 v.15
Informacje o cookies
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce cookies"

2020/03

2020-04-10

  • Sygn. 37.963, 37.964
    INSTRUMENTY ochrony środowiska w polskim rolnictwie w kontekście jego zrównoważonego rozwoju / Joanna Pawłowska-Tyszko, Maciej Pawłowski, Grzegorz Konat.
    Warszawa : IERiGŻ-PIB, 2018. - 107 s., il., tab., bibliogr. ; 24 cm.
    (MONOGRAFIE PROGRAMU WIELOLETNIEGO  ; 81).
    ISBN 978-83-7658-760-8

  • Sygn. 37.965, 37.966
    FINANSOWE i fiskalne uwarunkowania poprawy efektywności, zrównoważenia i konkurencyjności polskiego rolnictwa / red. nauk. Jacek Kulawik.
    Warszawa : IERiGŻ-PIB, 2019. - 167 s., il., tab., bibliogr. ; 24 cm.
    ISBN 978-83-7658-812-4

  • Sygn. 37.968
    METODOLOGICZNE aspekty pomiaru międzynarodowej konkurencyjności branży na przykładzie przemysłu spożywczego / Katarzyna Łukiewska.
    Olsztyn : Wyd. Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, 2019. - 287 s., il., tab., bibliogr. ; 24 cm.
    ISBN 978-83-8100-186-1

  • Sygn. 37.967
    EKOLOGICZNE, produkcyjne i ekonomiczne skutki różnych technologii uprawy pszenicy ozimej i jarej / Mirosław Pietrusiewicz, Michał Jacek Skłodowski.
    Olsztyn : Wyd. Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, 2019. - 307 s., il., tab., bibliogr. ; 24 cm.
    ISBN 978-83-8100-199-1

  • Sygn. 37.970
    UWARUNKOWANIA dobrostanu zwierząt w Polsce / red. Wojciech Truszkowski.
    Olsztyn : Wyd. Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, 2019. - 260 s., il., tab., bibliogr. ; 24 cm.
    ISBN 978-83-943385-6-5

  • Sygn. 37.969
    UWARUNKOWANIA bezpieczeństwa i jakości żywności w Polsce / red. Wojciech Truszkowski.
    Olsztyn : Wyd. Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, 2019. - 293 s., il., tab., bibliogr. ; 24 cm.
    ISBN 978-83-956298-0-8

Utworzył
Kamila Tomaszewska
2020-04-10
Opublikował
Kamila Tomaszewska
2020-04-10
Modyfikacja
Kamila Tomaszewska
2020-04-10
Odwiedzin: 611