Wydaje się że używasz starej wersji przeglądarki! Rekomendowane przeglądarki (lub w wersji wyższej): Internet Explorer 9 v.9 Mozila Firefox 8 v.8 Google Chrome 15 v.15
Informacje o cookies
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce cookies"

Rynek drobiu

Nr 55 / 2019 Rynek drobiu

Autorzy:
Grzegorz Dybowski (red.)
Rok publikacji
2019
Miejsce wydania:
Warszawa
Stron:
40
Oprawa:
A4
ISBN:
ISSN:
2082-467X
DOI:
Objętość:
3,52
cena:
28,00 zł (wersja elektroniczna)
36,00 zł (wersja papierowa)

Opis:

Od roku 2010 analiza ukazuje się jako „Rynek drobiu i jaj” oraz "Rynek drobiu" w edycji wiosennej/jesiennej. W wersji papierowej dostępna od numeru 33 (wiosna 2008). Uwarunkowania makroekonomiczne. Mięso drobiowe: podaż, przetwórstwo, handel zagraniczny, popyt. Aneks.