Wydaje się że używasz starej wersji przeglądarki! Rekomendowane przeglądarki (lub w wersji wyższej): Internet Explorer 9 v.9 Mozila Firefox 8 v.8 Google Chrome 15 v.15
Informacje o cookies
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce cookies"

Publikacje Programu Wieloletniego 2015-2019

Poniższa wyszukiwarka pomoże Ci w odnalezieniu publikacji. Możesz wyszukiwać po numerach ISBN lub ISSN. Ponadto możesz wpisać nazwisko autora tytuł lub fragment publikacji.



Nr 94 Efekt netto oddziaływania polityki rolnej na wydajność czynnika pracy
Aleksandra Pawłowska, Monika Bocian
Warszawa, 2018
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna
Nr 92 Pomiar marż marketingowych i wartości dodanych na rynkach żywnościowych
Justyna Góral
Warszawa, 2018
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna
Nr 87 Produkcja używek, napojów bezalkoholowych, słodyczy oraz pozostałej żywności w Polsce w latach 2010-2017
Jadwiga Drożdż (red. nauk.), Robert Mroczek (red. nauk.)
Warszawa, 2018
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna
Nr 88 Szanse dla polskiego sektora rolno-żywnościowego wynikające z doświadczeń globalnych i regionalnych oraz rozwoju opartego na wiedzy
Grzegorz Dybowski, Bożena Nosecka, Karolina Pawlak, Leszek Woźniak
Warszawa, 2018
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna
Nr 78 Rola instytucji w kształtowaniu spójności obszarów wiejskich na poziomie lokalnym i regionalnym - ujęcie wieloaspektowe
Marcin Gospodarowicz (red. nauk.), Danuta Kołodziejczyk (red. nauk.)
Warszawa, 2018
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna
Nr 91 Projekcje relacji czynnikowych i produktywnościowych w rolnictwie na przykładzie wybranych krajów UE
Agnieszka Bezat-Jarzębowska, Włodzimierz Rembisz
Warszawa, 2018
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna
Nr 86 Konkurencyjność polskich producentów żywności i jej determinanty (4)
Iwona Szczepaniak (red. nauk.)
Warszawa, 2018
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna
Nr 82 Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym (46) Teoria i praktyka internalizacji efektów zewnętrznych
Konrad Prandecki (red. nauk.), Edyta Gajos (red. nauk.)
Warszawa, 2018
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna
Nr 83.1 From the research on socially-sustainable agriculture (49) Sustainable food systems
Mariola Kwasek (red.)
Warszawa, 2018
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna
Nr 80 Światowy rynek nawozów mineralnych z uwzględnieniem zmian cen surowców I bezpośrednich nośników energii
Arkadiusz Zalewski, Arkadiusz Piwowar
Warszawa, 2018
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna