Wydaje się że używasz starej wersji przeglądarki! Rekomendowane przeglądarki (lub w wersji wyższej): Internet Explorer 9 v.9 Mozila Firefox 8 v.8 Google Chrome 15 v.15
Informacje o cookies
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce cookies"

Publikacje Programu Wieloletniego 2015-2019

Poniższa wyszukiwarka pomoże Ci w odnalezieniu publikacji. Możesz wyszukiwać po numerach ISBN lub ISSN. Ponadto możesz wpisać nazwisko autora tytuł lub fragment publikacji.



Nr 67 Konkurencyjność polskich producentów żywności i jej determinanty (3)
Iwona Szczepaniak (red. nauk.)
Warszawa, 2017
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna
Nr 51.1 Agricultural company and agricultural holding towards climate and agricultural policy changes (3)
Wojciech Józwiak (red.)
Warszawa, 2017
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna
Nr 63 Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym (41). Bezpieczeństwo żywnościowe i różnorodność biologiczna w rolnictwie
Mariola Kwasek (red. nauk.)
Warszawa, 2017
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna
Nr 62 Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym (40). Rynkowe i instytucjonalne metody internalizacji efektów zewnętrznych
Konrad Prandecki (red. nauk.), Edyta Gajos (red. nauk.)
Warszawa, 2017
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna
Nr 60 Ocena funkcjonowania ubezpieczeń upraw i zwierząt gospodarskich w polskim rolnictwie
Joanna Pawłowska-Tyszko (red.)
Warszawa, 2017
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna
Nr 64.1 From the research on socially-sustainable agriculture (42)
Józef St. Zegar (red.), Mariola Kwasek (red.)
Warszawa, 2017
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna
Nr 66 Polski i światowy rynek wybranych owoców, warzyw i ich przetworów
Bożena Nosecka (red. nauk)
Warszawa, 2017
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna
Nr 65 Ewolucja światowego i krajowego popytu na żywność w kontekście zmian demograficznych i bezpieczeństwa żywnościowego
Krystyna Świetlik (red. nauk)
Warszawa, 2017
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna
Nr 68 Przetwórstwo produktów pochodzenia zwierzęcego w Polsce w latach 2010-2016
Jadwiga Drożdż (red. nauk)., Robert Mroczek (red. nauk.)
Warszawa, 2017
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna