Wydaje się że używasz starej wersji przeglądarki! Rekomendowane przeglądarki (lub w wersji wyższej): Internet Explorer 9 v.9 Mozila Firefox 8 v.8 Google Chrome 15 v.15
Informacje o cookies
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce cookies"

Publikacje Programu Wieloletniego 2011-2014

Nr 80 Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym (21). Żywność ekologiczna - regulacje prawne, system kontroli i certyfikacji

Autorzy:
Mariola Kwasek (red. nauk.)
Rok publikacji
2013
Miejsce wydania:
Warszawa
Stron:
119
Oprawa:
B5
ISBN:
978-83-7658-398-3
ISSN:
DOI:
Objętość:
ark. wyd. 7,95
cena:
bezpłatna wersja elektroniczna

Opis:

Celem pracy jest określenie jakości i bezpieczeństwa żywności ekologicznej oraz porównanie żywności konwencjonalnej i żywności ekologicznej w aspekcie bezpieczeństwa żywności.