It seems that you are using an old browser version! Recommended browser (or higher): Internet Explorer 9 v.9 Mozila Firefox 8 v.8 Google Chrome 15 v.15
Informacje o cookies
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce cookies"

Multiannual Program Reports 2011-2014

Nr 126.1 Assessment of the competitiveness of Polish food producers in the European Union

Authors:
Iwona Szczepaniak (red. nauk.), aut.: Łukasz Ambroziak, Małgorzata Bułkowska, Iwona Szczepaniak
Date
2014
Place of Publication:
Warszawa
Pages:
133
Format:
B5
ISBN:
978-83-7658-511-6
ISSN:
DOI:
Objętość:
ark. wyd. 9,79
price:
free pdf version

Description:

The main objective of the presented studies is to evaluate the competitiveness of the Polish food sector in the EU market and to verify the thesis that the competitiveness of this sector during Poland’s membership in the EU has increased.